04. 07. 2015.

OVO JE JEDNOSTAVNO ZA NAPRAVITI,A UKUSNO I LAGANO: PILETINA U LISNATOM

By admin   Posted at  16:28   No comments

Veoma brzo i jednostavno i vrlo ukusno.



Sastojci

80dkg pilećih prsa (bez kožice)
50dkg lisnatog tijesta
2 dcl


kiselog vrhnja
20 dkg šunke za pizzu
40 dkg sira (gauda, podravec ili neki sličan)
ulje
malo soli i papara
Priprema



1.
Pileća prsa tanko filetirajte, posolite, popaprite. Popržite na ulju s obje strane nekoliko minuta.
2.
Lisnato tijesto razvaljajte u pravokutnik, dužine tepsije u kojoj ćete peći. Na tijesto po dužini posložite šunku za pizzu, posložite pileće filete i naribajte sir. Malo manje od pola širine tijesta nemojte nadjevati.  Zarolajte tijesto, krajeve malo uvucite.
3.
Štrudlu prebacite u nauljenu tepsiju. Premažite kiselim vrhnjem i pospite ribanim sirom. Pecite na 200°C nekih 25 minuta. Izrežite na komade tri do četiri centimetra širine ili po želji. Poslužite uz zelenu salatu ili neku po vašoj želji.
Posluživanje

Piletina spremljena na ovaj način jako je ukusna i hladna.







Izvor: coolinarika.com

0 komentari:

Nazad na početak ↑
    Pokreće Blogger.

    Popularno

© 2013 Recept za sve. WP Mythemeshop Converted by Bloggertheme9 Published..Blogger Templates
Blogger templates. Proudly Powered by Blogger.