Zapečene šnicle s puno luka,slatkoga vrhnja i sira…Spremaju se dan prije i nakon što odstoje kroz noć samo se ispeku do kraja….
Sastojci
60-80 dag šnicli(svinjetina…)
60 dag luka
1/2 l slatkoga vrhnja za kuhanje
20 dag ribanoga sira
sol,papar,vegeta,peršin
maslac i brašno za šnicle
Priprema
Šnicle narezati što tanje,istući ih s kuhinjskim batom pa začiniti s soli,paprom i vegetom.Tada ih uvaljati u brašno i popržiti naglo s obje strane na vrućem maslacu.
Luk narezati na tanke rezance i isto ga popržiti na maslacu da postane staklast.Namastiti tepsiju i na dno poslagati napola pečene šnicle.Po njima raspodijeliti izdinstani luk.
Sve zaliti s slatkim vrhnjem i ostaviti preko noći u frižideru.Nakon toga po vrhu raspodijeliti naribani sir.
Staviti peći na 200 stupnjeva u pećnicu na 20-25 minuta.Poslužiti uz salatu i bugete.
Preuzeto sa: coolinarika.com
13. 12. 2015.
Home
» ..Fine,sočne,mekane….odlične!… Zapečene šnicle…
..Fine,sočne,mekane….odlične!… Zapečene šnicle…
By admin
Posted at 00:32
No comments
- 09.10.2015 - 0 Commentsgoogle_ad_client = "ca-pub-3559607568252161"; google_ad_slot = "6472661137"; …
- 18.01.2016 - 1 CommentsDobos torta-cista klasika!Ovo je isto to samo malo drugacije skockano!Za dragu kepicu... Sastojci Kore 10…
- 12.06.2015 - 0 CommentsSastojci: 300 gr brašna 1/2 vrećice instant kvasca 1/2 kašičice soli 150 ml tople vode 2 kašike ulja …
- 28.12.2015 - 0 CommentsSASTOJCI google_ad_client = "ca-pub-3559607568252161"; google_ad_slot = "6472661137"; …
- 01.01.2016 - 0 CommentsSastojci 350 g mekog brasna 300 g maslaca 100 g secera u prahu google_ad_client =…
Popular Posts
Pokreće Blogger.
0 komentari: