Sastojci
1 kg pilećeg mesa (batak, zabatak, pileća prsa)
1 žlica Vegete Twist za piletinu
7 žlica ulja
6 jaja
150 g Pšeničnog oštrog brašna
½ žličice soli
500-600 ml mlijeka
Priprema
1.
Pileće meso odvojite od kosti, narežite ga na manje komade i pospite Vegetom Twist piletina.
2.
Pripremljeno meso popecite na 3 žlice zagrijanog ulja sa svih strana desetak minuta.
3.
Razmućena jaja pomiješajte s brašnom, soli, mlijekom i smjesu ostavite stajati 10-15 minuta.
4.
U vatrostalnu posudu ili pleh stavite preostalo ulje i zagrijte ga. Na toplo ulje izlijte trećinu pripremljene smjese od jaja i brašna. Na to rasporedite popečeno meso, a po mesu izlijte preostalu smjesu od jaja, brašna i mlijeka.
5.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 210°C 20-30 minuta.
pečenu kvrgušu malo ohladite, narežite , poslužite uz salatu… kvrgusu možete preliti mileramom-kajmakom
Izvor: coolinarika.com
24. 12. 2015.
Home
» KVRGUŠA – KADA JE PROBATE, STALNO ĆETE JE PRAVITI!
KVRGUŠA – KADA JE PROBATE, STALNO ĆETE JE PRAVITI!
By admin
Posted at 00:07
No comments
- 18.07.2015 - 0 CommentsSastojci:Biskvit: -5 jaja -220 g brašna -180 g šećera -1 žličica praška za pecivo -125 ml ulja -3 žlice…
- 03.01.2016 - 0 CommentsCiste se javljaju na različitim dijelovima tijela posebno kod žena. Medicinske metode često su invazivne i…
- 16.12.2015 - 0 CommentsSastojci 3l vode 2,10kg šećera 250g kvalitetnog štirka ( nekad smo koristili samo VINIL ) 1 kesicu…
- 28.12.2015 - 0 CommentsSedeći u obliku W (kako možete videti na slici) jedan je od čestih položaja kod dece, u kome mogu provesti…
- 18.07.2015 - 0 CommentsSastojciZa tijesto: 150 g oraha 150 g smokava 150 g grožđica 3-4 žlice Pšeničnog oštrog…
Popular Posts
Pokreće Blogger.
0 komentari: