Sastojci
1 velika solja za caj mleka
20 kasika secera
2 kocke cokolade za kuvanje
8 kasika griza
1 maragrin (250g)
1 manje pakovanje oblande
Priprema
1.
prokuvati mleko, secer i cokoladu, dok se sve lepo rastopi onda u to mleko dodati griz i kuvati dok ne zgusne
2.
u vrucu griz-smesu dodati na komade seckan margarin i dobro mesati
3.
smesu ostaviti da se ohladi, samo toliko da je jos mlaka
4.
griz smesu podeliti na 4 jednaka dela i filovati oblandu (rubicastu stranu), dobro pritisnuti i staviti nesto tesko na nju i tako ostavite je do sutra dan
coolinarika.com
15. 01. 2016.
Home
» MAMINA OBLATNA SA GRIZOM OVE JE MOJA OMILJENA OBLANDA, OBOZAVAM GRIZ I ZATO STO JE MAMINA! MOJA MAMA NIJE NEKI VELIKI MAJSTOR ZA KOLACE ALI ONO STO ZNA DA PRAVI, PRAVI SAVRSENO
MAMINA OBLATNA SA GRIZOM OVE JE MOJA OMILJENA OBLANDA, OBOZAVAM GRIZ I ZATO STO JE MAMINA! MOJA MAMA NIJE NEKI VELIKI MAJSTOR ZA KOLACE ALI ONO STO ZNA DA PRAVI, PRAVI SAVRSENO
By admin
Posted at 00:12
No comments
0 komentari: