Vecina od nas zna za ovo tradicionalno jelo u Sumadiji, ali za one koje bi ipak probale sledi recept sa tacnim merama :)))
Sastojci
500 g tankih kora za pitu
250 g punomasnog sira
2 jajeta
malo ulja
i jos oko 1 dl ulja za przenje
Priprema
Umutiti jaja sa sirom u penastu masu.
Ako nije dovoljno kompaktna i spremna za
premazivanje kora, dodati malo ulja.
2.
Kore za pitu preseci po duzini na pola i filovati ih.
3.
Premazati koru celom duzinom filom od sira,
saviti krajeve da ne curi fil i smotati kao rolnicu.
4.
Zagrejati ulje i prziti pituljice sa obe strane da budu rumene.
Posluziti uz jogurt.
Izvor: www.coolinarika.com
13. 12. 2015.
Home
» LAKA I BRZA PRIPREMA IDEALNA VEČERA I KAD SE OHLADI: PITULJICE
LAKA I BRZA PRIPREMA IDEALNA VEČERA I KAD SE OHLADI: PITULJICE
By admin
Posted at 00:43
No comments
- 10.12.2015 - 0 CommentsSastojci Pakovanje Oreo keksa 6 kašika putera, istopljenog google_ad_client =…
- 17.06.2015 - 0 CommentsImate je u kući, ali sigurno ne znate na koje se sve načine može iskoristiti soda bikarbona. Uz njenu pomoć…
- 17.11.2015 - 0 CommentsSočna, slatka, prelivena šerbetom, ova pita je za prave ljubitelje slatkiša Sočna, slatka, prelivena…
- 19.01.2016 - 0 CommentsGodišnje posete dermatologu su uvek dobra ideja, ali često se desi da imate manjih problema s kožom, kao…
- 03.01.2016 - 0 CommentsSastojci 350 g brasna google_ad_client = "ca-pub-3559607568252161"; google_ad_slot =…
Popular Posts
Pokreće Blogger.
0 komentari: